Jag är stolt över Måns att han har klarat av springa Göteborgsvarvet (halvmaran 21km) och kom i mål med sluttid 01:58:07. Det var väl mycket bra jobbat för att vara första gången? Måns gissade själv på 1h50min så det var jättebra tycker jag.

IMG_5896

Jag kunde ju inte bestämma mig om jag skulle gå med Tilda i barnvagnen över Göta Älvsbron och kolla på folk som sprang men sedan hoppade jag på spårvagnen mot Haga och fick tag på Måns syster Anna som skulle träffa storebror Nisse å gänget på Spisa. Så det var ju bra att jag kunde joina dem. Vi satt på uteserveringen precis där det var 2 km innan mållinjen så vi kunde tajma när Måns skulle komma förbi. Själv var jag redo att plocka fram systemkameran å försöka ta lite Måns in action-bilder. Inte riktig nöjd med bilderna well well…

IMG_5897x

Måns uttryckte sig så här efter… ”Ska aldrig göra om det!”…”att många sade att det skulle vara kul men det var jobbigt från början till slut”…”Höll på att kräkas redan första 5km”…”trodde att man skulle få mer ont i knän men det var nog för att man har ont överallt”… ”Det var jobbigt för att det var sol nästan hela vägen”. Jepp otroligt nog så var det sommarväder å sol i Göteborg idag så många som inte spran gick i linne och short.

Nisse sade ”han var ju ganska fräsch ändå efter 2 mil” Hehe jag tyckte han såg halvdöd ut, plus att Måns skulle aldrig ha på sig tights om det i te var för att jobbet sponsrade. Han hade laddat med vaselin men det gick inte att undvika tutt-skav hehehe LOL. Å en nyhet var att en hade dött på loppet av hjärtstopp och 2 fick allvarliga skador. Bra jobbat alla som deltog!

IMG_5898