Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

01:58:07

Lästid: 1 min

Jag är stolt över Måns att han har klarat av springa Göteborgsvarvet (halvmaran 21km) och kom i mål med sluttid 01:58:07. Det var väl mycket bra jobbat för att vara första gången? Måns gissade själv på 1h50min så det var jättebra tycker jag.

IMG_5896

Jag kunde ju inte bestämma mig om jag skulle gå med Tilda i barnvagnen över Göta Älvsbron och kolla på folk som sprang men sedan hoppade jag på spårvagnen mot Haga och fick tag på Måns syster Anna som skulle träffa storebror Nisse å gänget på Spisa. Så det var ju bra att jag kunde joina dem. Vi satt på uteserveringen precis där det var 2 km innan mållinjen så vi kunde tajma när Måns skulle komma förbi. Själv var jag redo att plocka fram systemkameran å försöka ta lite Måns in action-bilder. Inte riktig nöjd med bilderna well well…

IMG_5897x

Måns uttryckte sig så här efter… “Ska aldrig göra om det!”…”att många sade att det skulle vara kul men det var jobbigt från början till slut”…”Höll på att kräkas redan första 5km”…”trodde att man skulle få mer ont i knän men det var nog för att man har ont överallt”… “Det var jobbigt för att det var sol nästan hela vägen”. Jepp otroligt nog så var det sommarväder å sol i Göteborg idag så många som inte spran gick i linne och short.

Nisse sade “han var ju ganska fräsch ändå efter 2 mil” Hehe jag tyckte han såg halvdöd ut, plus att Måns skulle aldrig ha på sig tights om det i te var för att jobbet sponsrade. Han hade laddat med vaselin men det gick inte att undvika tutt-skav hehehe LOL. Å en nyhet var att en hade dött på loppet av hjärtstopp och 2 fick allvarliga skador. Bra jobbat alla som deltog!

IMG_5898

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge